Opat urang biarawan diijinan kanggo ulin malam mingguan ku Pastur, tapi kudu lapor naon2 wae anu geus di gaweanna, isukanna…
Biarawan I : Pastur nuju weungi abdi tos ngalakukeun dosa kusabab abdi tos ningal film anu kitu, anu teu panteus di tonton,,,
Pastur : Dosa maneh geus diampuni, kusabab maneh geus ngaku, ayeuna jug kaditu nginum cai suci…
Biarawan IV , anu posisina aya di paling ahir seuri wae,,,
Biarawan II : Pastur, nuju weungi abdi tos ngalakukeun dosa kusabab abdi teu hati-hati dina ngajalankeun motor anu ahirna nabrak anjing sampeikeun ka paehna…
Pastur : Dosa maneh geus diampuni, kusabab maneh geus ngaku, ayeuna jug kaditu nginum cai suci…
Biarawan IV, seuri deui “he..he..he…”
Biarawan III : Pastur, nuju weungi abdi tos ngalakukeun dosa kusabab abdi teu kahaja ningali tatanggi anu nuju ibak…
Pastur : Dosa maneh geus diampuni, kusabab maneh geus ngaku, ayeuna jug kaditu nginum cai suci…
Biarawan IV geus teu tahan deui nahan hayang seuri sampeikeun ka tarik kitu “wuakakakakakakakakakakak”
Pastur : Aduh beuuu emmhhh parah ngiks,,,kunaha maneh seuri mani ngagakgak kitu, naon anu digawean ku maneh keur peuting?
Biarawan IV : ” nuju weungi teh abdi pipis di tempat cai suci, pastur ”

zzzZZZzzz…